Terug

♥ GRATIS VERZENDING + GRATIS GIFT ♥

Klantenservice

Neem contact op

* Verplichte velden

Veelgestelde vragen


1. Veelgestelde vragen

1.1 Productinformatie

Alle informatie over de IMAGE Skincare producten kun je vinden op de productpagina. Alle teksten zijn door ons zelf geschreven en wijken af van alle andere sites. De teksten op deze website zijn geschreven door onze jarenlange ervaring en wij geven persoonlijke tips van onze bevindingen. Onze uitleg gaat altijd een stapje verder dan de uitleg op andere sites. Wij hebben in 2018 ook een 1e prijs gewonnen bij IMAGE Skincare doordat wij de kennistest over IMAGE Skincare het beste hadden gemaakt. Wij gaan altijd een stap verder met onze behandelingen en ervaring. 

Helaas zien wij onze teksten vaak gekopieerd terug op andere websites. Dit is natuurlijk jammer omdat wij hier veel tijd en kennis in gestoken hebben.

1.2 Allergische reactie

Het is natuurlijk heel vervelend als er een allergische reactie optreedt, dit is een rode huid en een brandend gevoel. Mocht dit optreden haal dan gelijk het product van de huid af met water en koel het daarna met koud water en koude doeken. Helaas kunnen wij om deze reden geen producten retour nemen als ze gebruikt zijn. Wij adviseren je om een allergietest te laten doen bij een dermatoloog zodat je voor de toekomst weet waar je op moet letten bij de aankoop van een product.

Weet je van jezelf dat je snel een allergische reactie hebt? Maak dan een afspraak in onze praktijk Dermaskin in Ewijk zodat wij een allergietest bij je kunnen doen. Wij geven je dan een korte proefbehandeling met de producten. Deze behandeling is eenmaal per persoon gratis.

Schilfertjes, vlekjes, roodheid

Dit kan ook optreden en zeker als jouw huid geen producten gewend is die een hoge dosis actieve werkstoffen bevatten. Wij noemen dit een aanpassingsreactie en zal vaak weer verdwijnen. Neem gerust contact met ons op als je, je ongerust maakt.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Dermaskin webshops 9.7 / 10 - Reviews @
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »