• Besteld voor 23.30, dezelfde dag verzonden
  • GRATIS verzenden naar NL + BE
  • GRATIS miniatuur gift

9.7reviews

GRATIS VERZENDING + GRATIS GIFT


IMAGE Skincare ervaringen

IMAGE SKINCARE ERVARINGEN

Heb je een leuke ervaring met de producten van Image Skincare? Wij vinden het leuk als je hem met ons wilt delen. Ga naar je favoriete product en schrijf je review. 

Vanaf 1 januari 2019 nieuwe actie : win 75 euro shoptegoed

Vanaf 1 januari 2019 hebben wij een nieuwe actie. Elke klant die een bestelling plaatst in onze webshop maakt automatisch kans op 75 euro shoptegoed.

Hier kun je meer informatie vinden>>

De winnaars van de review actie van 2018 zijn

  • December : Ana - ervaring Vital C Hydrating Repair Cream (wij hebben inmiddels de winnares een mail gestuurd)
  • November  : Amira K.- ervaring Clear Cell Lotion (wij hebben inmiddels de winnares een mail gestuur)
  • Oktober 2018 : Sam L. - ervaring Clear Cell Clarifying masker
  • September 2018 : Arzum Kanturk - ervaring Iluma Intense Brightening Exfoliating Powder 
  • Door de vele reviews in augustus hebben we 2 winnaars getrokken:
  • Augustus 2018 : Fatima Makhloufi - ervaring Iluma Brightening Eye Cream
  • Augustus 2018 : Jamie Kaandorp - ervaring Iluma Intense Brightening Cream
  • Juli 2018 : Debbie Bosh - ervaring Vital C Hydrating Enzym masker
  • Juni 2018 : mw. P.R. - ervaring I Conceal Natural

Reviews van de winnaars

DECEMBER 2018 : Vital C Hydrating Repair Cream

Graag wil ik mijn ervaring met jullie delen over de Vital C night repair crème.

Ik kan niet meer zonder deze lijn. Mijn huid was voordat ik hiermee begon enorm droog en totaal uit balans. Ik heb een zeer gevoelige huid, maar dit product verdraagt mijn huid prima. Door deze crème heb ik een totaal andere huid gekregen. Weg met schilfertjes, rode vlekjes en bultjes. Indien je dit aanbrengt op de huid voel je direct dat dit product veel hogere werkstoffen bevat en echt wat doet voor je huid. Dit geeft je een goed gevoel. Ik gebruik de Image Skincare producten nu al enige tijd en het is oprecht een must voor iedereen! Ik ben heel erg tevreden en kan iedereen dit aanbevelen. Ik kan nu met een gezonde glow door het leven.

Met vriendelijke groeten, Ana A.

NOVEMBER 2018 : Clear Cell Clarifying Lotion

Ik heb al jaren last van een vette huid met acne. Nu gebruik ik de Image skincare - Clear cell gel cleanser, lotion en mosturizer. Nog nooit heb ik zo een mooie huid gehad. Ik heb mijn zus en vriendinnen ook kunnen overtuigen, nu zijn ze dol op deze producten.
Dikke aanrader! Amira K.

OKTOBER 2018 : Clear Cell Clarifying Masker

Ik gebruik de Image Skincare Clear Cell Clarifying Masker eenmaal per week. De masker geeft mijn huid een heerlijke gezonde glow en is een heerlijke boost vanwege de hydraterende functie. Dit product in combinatie met andere Image producten, hebben mij enorm geholpen mij huid een oppeper te geven en te egaliseren. Ben er heel blij mee. Groetjes Sam 

SEPTEMBER 2018 : Iluma Intense Brightening Exfoliating Powder

Ik ben helemaal weg van skincare producten van Image. Ik heb vele producten gebruikt maar dit doet wat het belooft. Ik gebruik het 2 maal per week en mijn gezicht voelt gelijk zijdezacht en glad aan. Dit product staat zeker in mijn top 5!

AUGUSTUS 2018 : Iluma Brightening Eye Cream

Ik gebruik nu al een tijdje verschillende producten van Image en ik las laatst een tip om de Vital C Hydrating Enzym Masker te mengen met de Ageless Total Resurfacing Mask voor een peeling thuis. Dus meteen de Ageless mask besteld. En beste tip ooit. Ik had echt een healthy glow. Mijn make up ging er ook heel mooi boven op. Dus zeker een aanrader. Een ander product dat ik ook besteld heb is de oogcreme van de Iluma lijn. Ik heb altijd al last gehad van donkere kringen onder mijn ogen en ik kreeg te horen dat mijn kringen minder waren maar was nog sceptisch. Tot mijn eerste potje opraakte. Mijn kringen kwamen geleidelijk terug dus meteen een nieuwe potje besteld en mijn donkere droge kringen onder mijn ogen zijn hopelijk snel weer verleden tijd. Ik vind ook dat deze oogcreme het beste is en ik heb er al heel wat geprobeerd. Heb nog meerdere producten besteld maar kan daar nog niks over zeggen want heb ze nog niet geprobeerd. Maar als ik kijk naar wat de andere producten voor mijn huid hebben gedaan dan zal mijn huid daar alleen maar profijt van hebben.

AUGUSTUS 2018 : Iluma Intense Brightening Cream (extra winaar)

Ik heb de Illuma Intense Brightening cream gebruikt voor 's nachts in combinatie met het illuma serum. Ik had vrij veel last van pigmentatie, maar boven verwachting is dit heel erg verbeterd sinds het gebruik van deze producten! Ik gebruik de crème voor 's nachts en hij smeert heel fijn en trekt goed in. Super tevreden en een mooie, egale huid als resultaat!!

JULI 2018 : ervaring met het Vital C Hydrating Enzym masker : Ik heb twee producten van de vitamine C. De hydrating facial cleanser en de hydrating enzym masker. Dit zijn de enige reinigingsproducten waar mijn huid goed op reageert. Ik vond de lijn van de vitamine C eerst best prijzig maar nu weet ik dat het ook echt kwaliteit is. Hoe het product beschreven staat, is ook echt waar. Het voelt ook echt alsof je huid gevoed wordt. Ik raad het hydrating enzym masker van vitamine C vooral echt aan, vooral voor mensen die snel reageren op producten.

JUNI 2018 Ervaring met de Ageless Total Facial Cleanser : Goed reinigende cleanser die je wel voelt prikken. Nadien is de huid heel glad en voelt hij heel fris aan. Gebruik hem nu al een tijdje maar je voelt ook echt dat hij wat doet.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

Dermaskin 9.7 / 10 - Reviews @ Feedbackcompany
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »